Новини

Доцент кафедри "Фізіології людини та тварин" Шех Віра Євгенівна була відзначена подяками як науковий керівник за підготовку:

І Всеукраїнської студентської наукової конференції "Науковий простір. Аналіз. Сучасний стан. Тренди та перспективи"

I Міжнародної студентської наукової конференції "Концепт Науки ХХI: стратегії, методи та наукові інструменти"

II Міжнародної студентської наукової конференції "Пріоритетні напрямки та вектори розвитку світової науки"

На виконання наказу ректора від 20 березня 2017 року № 0208-1/093 було проведено конкурс кафедр на краще науково-методичне забезпечення навчального процесу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Конкурсна комісія університету визначила переможців конкурсу (протокол від 26 квітня 2017 р.)

У зв’яку з цим ВІТАЄМО КАФЕДРУ ФІЗІОЛОГІЇ ЛЮДИНИ ТА ТВАРИН БІОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ, яка посіла друге місце серед кафедр університету за напрямом «Розвиток методик і технологій дистанційного (електронного) навчання» завдяки дистанційному курсу "Фізіологія водно-сольового обміну", розробленому доцентом кафедри Федосовою С.М.

.

 05.11.16 відбулася презентація Кафедри фізіології людини та тварин у Ландау-центрі
 
Біологічний факультет на святі "День Юнатів" у Покотилівці на станції юних натуралістів.
16 жовтня 2016 року на Покотилівській СЮН відбувся День юного натураліста!

У святі приймали участь викладачі кафедри фізіології людини та тварин доцент Наглов О.В. і ст. викладач Забродський Р.Ф., співробітник кафедри зоології та екології тварин Сідоровський С., студенти 1 курсу.

Т.в.о. декана біологічного факультету, доцент Наглов О.В. та заступник декана, ст. викладач Забродський Р.Ф. нагородили старших юннатів і юних науковців грамотами та цінними подарунками – енциклопедіями та книгами про тварин. Протягом заходу діяла наукова кімната біологічного факультету, де гуртківці мали змогу побачити «дивовижний світ тварин», «ярмарок ілюзій», «моделювання фізіологічних експериментів на комп’ютері» та вимірювання тиску.

З’їзди та конференції

Студентська конференція “Від молекули до біосфери”, 2015

АРХІВ

2013-2014 навч. р.
2014-2015 навч..р.